Partnermanager

Professional Operations Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

In deze nieuwe functie ben jij als Partnermanager de verbinding tussen derde partijen, onze klanten en de afdeling Operating. Deze afdeling zorgt voor het verlenen van de perfecte services op onze klantlocaties. Aan jou om dat ook te bewerktstellingen bij onze derde partijen! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de derde partij contracten en Operating klantcontracten op operationeel niveau en in samenwerking met Third Party Management op tactisch niveau.

Daarnaast ben je als Partnermanager verantwoordelijk voor:

 • Je fungeert als operationeel aanspreekpunt voor derde partijen aangaande contractafspraken, de uitvoer van de contractafspraken en performance (waaronder kwaliteit en financieel);
 • Je hebt periodiek overleg met derde partijen over hun performance op basis van een KPI dashboard, analyses en input vanuit de kwaliteitscontroles uit het veld;
 • Je bent verantwoordelijk dat de derde partijen gebruik maken van standaard methodes, templates, interne processen en andere middelen om standaardisatie en efficiency door te voeren;
 • Je geeft gevraagd en ongevraagd input aan de Manager Operating Support voor het vaststellen en initiëren, realiseren en verbeteren van het beleid en processen van de afdeling Operating;
 • Je komt met verbetervoorstellen op proces- en contractniveau, neemt deel aan multidisciplinaire teams en zorgt voor optimale samenwerking met derde partijen en andere afdelingen.

Waar kom je te werken?
Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional levert koffie- en theeconcepten aan kantoren, overheidsinstellingen, horeca en hospitality, kortom alle instellingen buiten het supermarktkanaal. Vanuit onze ondernemerschap, kennis en rijke traditie zijn wij een strategische partner voor onze klanten en denken wij op creatieve en innovatieve wijze met hen mee over unieke koffie- en theeconcepten. Op deze manier leveren we bij verschillende klanten een bijdrage aan hun doelstellingen op gebied van duurzaam ondernemen en medewerkerstevredenheid.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Partnermanager, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • HBO werk- en denkniveau, met minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent sterk in stakeholdermanagement en het opbouwen van relaties; 
 • Je hebt affiniteit met juridische aspecten;
 • Je bent organisatiesensitief en resultaatgericht;
 • Goede schriftelijk en verbale communicatieve vaardigheden.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Korting op de producten van JDE.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marten Jan Talens, Manager Operating, bereikbaar op +31 621105408. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Evy Heldens, Talent Acquisition Specialist.

Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS
Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. In al die tijd is er natuurlijk veel veranderd. En verandering is goed: het maakt ons beter. We maken nieuwe ambities werkelijkheid en ontdekken andere landen en markten. Altijd met aandacht voor duurzaamheid, ruimte voor elk individu en vanuit ons hart. Tijdens deze zoektocht staat 1 ding centraal: wij willen voor iedereen het perfecte kopje koffie of thee. Vandaag de dag zijn onze koffie- en theeproducten verkrijgbaar in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 merken. Denk aan karaktervolle merken zoals L’OR, Senseo, Douwe Egberts en Pickwick. JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland.

Hoe is het om voor JDE te werken? Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. We houden van de dialoog en waarderen een goede discussie. We dagen elkaar uit en steunen elkaar. Onze snelle, gerichte en positieve energie houdt ons in beweging. Zo groeien we. Als organisatie, als team en als individu. Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!