BACK TO JOB SEARCH

Product Marketeer Coffee Machines

Sales & Marketing Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Als Category Marketeer ben je verantwoordelijk voor het koffiemachine-, betaalsystemen- en meubel portfolio. Belangrijke focus is het optimaliseren (in samenwerking met Global Marketing & Operations) van het aanbod aan koffiemachines voor de verschillende segmenten binnen de Out of Home markt. Door duidelijke afstemming met de verschillende marketing disciplines, verkregen customer insights en needstates vanuit de verschillende segmenten weet je dit te realiseren.

Je overige verantwoordelijkheden:

  • Initiëren, ontwikkelen, toetsen en implementeren van de marketingstrategie voor koffiemachines;
  • Implementeren van introducties, pricing en doorontwikkelen van de betreffende producten;
  • Ontwikkelen van totaal oplossingen en proposities onder de merken Douwe Egberts, L’OR, Piazza D’Oro, Pickwick en D.E Café;
  • Actief monitoren van de markt en op basis van verkregen consumer-, customer- en competitor-insights de strategie en de categoriesamenstelling met Global Marketing afstemmen;
  • Projectmanagement en juiste executie van productintroducties (ook als testveld).

Waar kom je te werken?
Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional Nederland, met het hoofdkantoor in Utrecht, is leverancier van koffie- en theeconcepten in de buitenshuismarkt (business-to-business): van merken, apparatuur en ingrediënten tot accessoires en dienstverlening. JDE Professional heeft een leidende marktpositie in koffie en thee en levert aan de horeca, bedrijven en zorg- en onderwijsinstellingen. Met ruim 1000 enthousiaste medewerkers maakt JDE Professional dagelijkse momenten waardevoller voor mensen, met de lekkerste koffie en thee. Overal en altijd.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Category Marketeer, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • HBO of WO denkniveau en opleiding, bij voorkeur richting marketing;
  • Minimaal vier jaar marketingervaring binnen een professionele organisatie, in een B2B omgeving is een pré;
  • Affiniteit met koffiemachines en connectivity (‘internet of things’/digital savvy); ook op technisch vlak;
  • Strategisch denkvermogen, analytisch en conceptueel sterk;
  • Tactisch & operationeel sterk;
  • Overtuigingskracht, gevoel voor ondernemerschap en resultaatgericht;
  • Projectmatig en zelfstandig kunnen werken.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

  • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
  • Goede pensioenregeling;
  • Korting op de producten van JDE.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Eveline Drenth, Category Marketing Manager Professional NL, bereikbaar op +31 (0)6 4610 7958. Direct reageren? Solliciteer dan zo snel mogelijk met een motivatiebrief en up to date CV!

Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.


Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.

Hoe is het om voor JDE te werken? Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. We houden van de dialoog en waarderen een goede discussie. We dagen elkaar uit en steunen elkaar. Onze snelle, gerichte en positieve energie houdt ons in beweging. Zo groeien we. Als organisatie, als team en als individu. Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!